form-login

Autentificare  \/ 

logo contrade

DistributieDISTRIBUTIE
in toata tara

Exclusive ClubGARANTIE
2 ani  

icon-4CONSULTANTA
Gratuita OnlineTermeni si conditii

Proprietarul si administratorul acestui site este CONTRADE SRL. Intreg continutul site-ului : grafica, imagini, programe, etc. este proprietatea CONTRADE SRL si a furnizorilor sai, iar reproducerea oricaror elemente ale sale este interzisa fara acordul explicit al CONTRADE SRL.
Vizitarea acestui site si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta sectiune, pe care va recomandam sa le cititi cu atentie.
Proprietarul site-ului are dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare, fara vreo notificare prealabila.

CONTRADE SRL poate transmite unor terte parti datele personale furnizate de utilizatorii acestui site cum ar fi nume, adresa de e-mail, numar de telefon, etc. numai in scopul achizitionarii unor servicii externalizate de marketing-comunicare si numai dupa o asigurare contractuala din partea furnizorilor acestor servicii ca datele vor fi utilizate de acestia doar pentru prestarea serviciilor si nu vor fi facute publice sub nici o forma : transmitere, afisare, vanzare sau altele asemenea.
CONTRADE SRL se angajeaza sa nu transmita altor terte parti datele personale ale utilizatorilor, fara acordul expres al acestora, cu exceptia situatiilor prevazute de legislatia in vigoare, cum ar fi solicitarea scrisa din partea organelor de politie, justitie sau alte institutii abilitate ale statului. Aceste date vor fi folosite doar in scopul intocmirii documentelor de livrare si a comunicarii cu clientii si orice utilizator poate cere oricand eliminarea datelor sale din baza noastra de date. Cererea se va transmite in scris la una din adresele de e-mail ale CONTRADE SRL sau cu ajutorul formularului din pagina "Contact" a acestui site.

Orice mesaj automat primit in urma plasarii unei comenzi on-line va trebui sa fie urmat de validarea telefonica sau prin e-mail din partea unuia din consultantii nostri de vanzari. Comanda va fi livrata dupa stabilirea, de comun acord, a detaliilor cu privire la termenul de livrare, locul livrarii, eventualele costuri de transport si modalitatea de plata.

Imaginile produselor, prezentate pe site, au caracter informativ si pot sa nu reprezinte cu acuratete maxima produsele reale. Daca o imagine reprezinta o anvelopa montata pe o janta, janta nu face obiectul ofertei si/sau comenzii si nu este inclusa in pretul produsului.

CONTRADE SRL nu garanteaza disponibilitatea permenenta in stoc a tuturor produselor prezentate in momentul plasarii unei comenzi. De asemenea, nu garanteaza onorarea comenzilor pentru produse care la un moment dat pot fi eliminate din oferta curenta (de exemplu, in situatia in care produsul nu mai exista in programul de fabricatie al unui producator).

Promotiile afisate in cadrul acestui site sunt valabile in limita stocurilor disponibile si doar pe perioada de timp in care sunt organizate promotiile. CONTRADE SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau anula orice promotie, oricand, fara vreo notificare prealabila in acest sens.

CONTRADE SRL nu isi asuma in nici o situatie responsabilitatea pentru continutul, calitatea sau corectitudinea informatiilor prezentate pe alte site-uri la care se poate ajunge utilizand legaturi de pe acest site. Responsabilitatea pentru acestea revine exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

CONTRADE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale erori de functionalitate ale acestui site sau pentru eventualele erori de introducere a datelor.

Mai puteti accesa :
Modalitatea de cumparare
Livrari prin curierat
Distributie
Conditii si reglementari de acordare a garantiei 
Solicitare de consultanta
Depunere de reclamatii

Abonati-va la Newsletter

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam contactati-ne:

Contact

Fii alaturi de noi

share 2share 2

All medicines may cause side effects, but many people have no, or minor, side effects buy remeron online