form-login

Autentificare  \/ 

logo contrade

DistributieDISTRIBUTIE
in toata tara

Exclusive ClubGARANTIE
2 ani  

icon-4CONSULTANTA
Gratuita Online

Sectiune
Raport aspect
Janta
banner-ozkaCum Cumpar

Plasarea unei comenzi se face urmand pasii urmatori :

1. Cu ajutorul filtrului de cautare, se alege produsul dorit. Cautarea se poate face utilizand criteriile de filtrare : Marca, Sectiunea (latimea sectiunii anvelopei), Raportul de aspect, Janta (diametrul jantei), Profil, Utilizare, Denumire alternativa (pentru cazurile in care dimensiunea se poate marca alternativ, de exemplu 11.2 R28 = 280/85 R28).
In dreptul fiecarui produs exista o pictograma cu imaginea acestuia. La plasarea cursorului mouse-ului deasupra pictogramei se obtine rapid o imagine marita a produsului.
Un click pe denumirea unui produs va deschide o fereastra separata in care sunt vizibile detaliile produsului : pret, imagine, caracteristici tehnice, segment de utilizare.
2. In dreptul pictogramei reprezentand cosul de cumparaturi exista o caseta in care puteti introduce cantitatea dorita pentru produs. Dupa introducerea cantitatii, apasati pictograma cosului de cumparaturi si puteti accesa continutul acestuia si finaliza comanda sau puteti continua cumparaturile.
3. In cosul de cumparaturi veti putea schimba cantitatea dorita sau o veti putea sterge si veti vedea pretul cu TVA al produselor comandate.
4. Finalizarea comezii

A) Daca NU SUNTETI partener revanzator al CONTRADE SRL :
 • introduceti adresa Dvs. de email si apasati butonul "Comanda ca oaspete"
 • completati datele din formularul deschis "Factureaza catre" (campurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii).
 • alegeti o modalitate de expediere a comenzii din formularul "Livrare" (obligatoriu)
 • alegeti o modalitate de plata din formularul "Plata" (obligatoriu)
 • formularul "Cos de cumparaturi" va contine toate detaliile comenzii Dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si totalul de plata, cu TVA inclus, pentru comanda.
 • daca doriti sa faceti alte mentiuni (de exemplu, "doresc livrare sambata"), le puteti completa in formularul "Note si insemnari suplimentare".
 • comanda se finalizeaza prin apasarea butonului negru "Confirma comanda".
 • veti primi un e-mail automat cu o copie a comenzii Dvs., care contine si un link pentru vizualizarea acesteia online. In paralel, comanda Dvs. ajunge automat la unul din consultantii nostri de vanzari care, in cel mai scurt timp, va va contacta prin telefon sau e-mail pentru confirmare si stabilirea de comun acord a detaliilor finale.
 • dupa o prima comanda, veti putea vizualiza starea si istoricul comenzilor Dvs. precedente accesand linkul din copia fiecarei comenzi pe care o veti primi prin e-mail dupa fiecare comanda.

B) Daca SUNTETI partener revanzator al CONTRADE SRL :
 • autentificati-va fie inainte de a incepe cumparaturile, apasand butonul "Autentificare" din partea de sus a paginii principale si completarea datelor de autentificare, fie completand formularul "Autentifica-te si finalizeaza comanda" dupa ce deja ati introdus produse in cosul de cumparaturi.
 • completati modalitatea de livrare in formularul "Livrare" care se deschide.
 • Dupa autentificare, puteti actiona meniul derulant din dreapta butonului de autentificare din partea de sus a paginii pentru a vizualiza istoricul comenzilor Dvs.
 • bifati termenul de plata dorit in formularul "Plata"
 • formularul "Cos de cumparaturi" va contine toate detaliile comenzii Dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si totalul de plata, cu TVA inclus, pentru comanda
 • daca doriti sa faceti alte mentiuni (de exemplu, "doresc livrare sambata"), le puteti completa in formularul "Note si insemnari suplimentare".
 • comanda se finalizeaza prin apasarea butonului negru "Confirma comanda"
 • comanda Dvs. ajunge automat la unul din consultantii nostri de vanzari care, in cel mai scurt timp, va va contacta prin telefon sau e-mail pentru confirmare si stabilirea de comun acord a detaliilor finale.

Abonati-va la Newsletter

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam contactati-ne:

Contact

Fii alaturi de noi

share 2share 2

All medicines may cause side effects, but many people have no, or minor, side effects buy remeron online